L'eterna pretemporada

La pretemporada més llarga de la història. L'esport d'àmbit català continua sense competir i amb les noves mesures de restricció ni tan sols podrà exercitar-se sota sostre almenys durant deu dies. Un dels nostres millors equips, el Club Bàsquet Valls, treballa entre el desànim i la incertesa del que passarà a partir d'ara.

A partir de dijous només podran entrenar a l'aire lliure perquè el pavelló serà d'ús exclusiu per als equips d'àmbit estatal durant deu dies. Catalunya estreny el cinturó sanitari i el CB Valls femení és un dels molts conjunts damnificats del territori. La Lliga, la Copa Catalunya, ni tan sols va començar i la Federació preveu que, si ho ha acaba fent, sigui sense caràcter vinculant: és a dir que la campanya competitiva es perdria al complet. I ara toca acomiadar-se un altre cop del parquet del Joana Ballart.

CB VALLS OK 5 GENER

El CB Valls és la millor plantilla de la demarcació de Tarragona amb les del TGN Bàsquet i el Ploms Salle, que tampoc juguen i que veuran com es trasbalsa de nou el seu dia a dia de feina a finals d'aquesta setmana. Les jugadores demanen concreció: per bé o malament és imprescindible definir què passa amb elles i, especialment, què no succeirà enguany amb l'esport català.

La Federació Catalana va preveure al seu dia arrencar el curs aquest mes de gener però la impossibilitat de dur a terme sessions preparatòries sota sostre inhabilita qualsevol alternativa a mitjà termini. Els únics conjunts locals en actiu, els que hem vist des de la tardor, tots aquells que juguen tornejos gestionats per les federacions espanyoles.