Quatre nits seguides de robatoris a Valls

Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Valls han activat un desplegament extraordinari per aturar l'onada de robatoris que comerciants de la ciutat estan vivint durant les darreres nits. Entre el 30 de desembre i el 2 de gener, s'ha registrat, almenys, una denúncia per robatori cada nit. També s'han detectat 3 intents sense èxit. Només en un dels casos hi ha hagut un detingut que aquest dissabte va passar a disposició judicial i, finalment, va ser deixat en llibertat.

La zona del Barri Antic ha estat, precisament, on s'han concentrat gran part d'aquests delictes. A la Pizzeria Equilicuá de la plaça del Blat, per exemple, ja van patir un robatori a finals del mes de novembre. Durant la nit de Cap d'Any els van entrar al local en dues ocasions. La primera vegada els lladres van endur-se prop de 200 euros en efectiu que hi havia la caixa. La segona vegada, aprofitant que la reixa ja estava malmesa, els delinqüents van robar dues ampolles d'alcohol.

L'Ajuntament ja s'ha reunit amb els cossos policials operatius a la ciutat a fi d'establir protocols per evitar futurs robatoris i intentar identificar els lladres. Per la seva banda, la CUP de Valls defensa que aquest encadenament de robatoris és degut a la inacció de l'equip de govern en intervenció social i comunitària al centre històric.