Un espectacle teatrealitzat substitueix el tradicional parc de Nadal a Valls

Des d’avui i fins el 4 de desembre Valls convida els infants del municipi a passejar-se pels regnes de les melodies. Unes melodies que s’amaguen a la vela de circ ubicada al Pati de l’Enxaneta. Enguany, no hi ha parc de Nadal, però l’ajuntament promou propostes com aquesta per al públic familiar compatibles amb les mesures sanitàries necessàries.

Estel·la Poinsettia rep els visitants a les portes de la vela de circ de Passabarret que, un any més s’ha situat al pati de l’escola Enxaneta com a punt de trobada dels infants durant el Nadal. Enguany però, la proposta és diferent. L’habitual taller de circ ha deixat pas a un espectacle teatralitzat en què el protagonista realitza un viatge musical i visual a la recerca d’una melodia màgica.

Vint minuts d’emocions per retrobar-se amb la màgia del Nadal a través d'un regne de melodies que acaba descobrint la màgica melodia  dins el somriure dels infants. L’espectacle, que es podrà visitar fins al 4 de desembre, en horari de matí i de tarda, omple el buit deixat pel tradicional parc de Nadal, que no s’ha pogut celebrar per les restriccions sanitàries.

La visita al regne de les melodies només es pot fer amb entrada prèvia que es pot aconseguir a les taquilles del Principal o a través de la plana web de l’Ajuntament, que la setmana que ve també obrirà la fàbrica de les il·lusions que complementarà l’oferta nadalenca per a públic familiar.