Els Pastorets Principals de Valls no fallen

La COVID-19 no ha impedit que el Teatre Principal aculli una nova edició dels Pastorets Principals de Valls. Després de mesos de preparatius a contrarellotge, els amants d'aquest clàssic nadalenc han pogut gaudir de nou de les aventures del Fredolic, la Mariana, el Garrafó i la Sulina.

Un dels canvis més importants respecte a l'any passat ha estat la reducció de la duració de l'obra i de l'elenc, que ha passat de 60 a 20 actors. Els intèrprets han hagut d'assajar en grups de sis i que han comptat amb menys temps que mai per preparar els seus papers. A més, el Grup de Teatre Principal s'ha vist obligat a deixar fora de l'escenari els infants menors de 13 anys, que han seguit formant part dels Pastorets com a dissenyadors de la cartelleria.

pastorets

Per assegurar-se que des del primer assaig fins a l'última representació es respectaven les mesures sanitàries es va designar una comissió específica. Tot i les mesures, des del Grup de Teatre Principal es valora molt positivament la resposta del públic. De fet, queden poques entrades per a les funcions dels dies 1, 2, 3 i 6 de gener i s'espera que aquestes s'exhaureixin tal com ha passat aquest cap de setmana.