La Loteria retorna l'alegria als afectats per l'esclafit de Valls

L'any 2017 Valls va veure com un gran esclafit s'ho enduia tot al seu pas. El fenomen, que va fer tremolar la ciutat, va afectar greument el número 15 del carrer Vapor de Maó. El veïnat d’aquest bloc es va unir contra aquesta adversitat i des d’aleshores, cada 22 de desembre, juguen tots a un mateix número de la Loteria. Sempre, amb alguna referència a aquella data del 2017. Enguany, el número escollit ha estat el 31.617 i, aquesta vegada, la sort els ha acompanyat amb un cinquè premi i 6.000 euros per dècim.

grossa 2 joan

Aquest matí a Aluminis Coval hi havia poca activitat. La imatge era ben diferent de la que es va veure ahir a primera hora de la tarda. Treballadors i familiars d’aquests tenien una quarantena de dècims amb el número afortunat. Estaven treballant i van aturar la producció quan van conèixer que la fortuna els havia visitat. Avui, tots ells, alguns en situació d’ERTO, començaven les vacances de Nadal amb la butxaca una mica més plena.

Tots els dècims premiats es van vendre en l'administració de la Plaça del Pati. Les seves titulars són dues germanes, una de les quals, és també veïna del número 15 del Vapor de Maó. Enguany ha repartit sort, però se n’ha pogut quedar una mica per a la seva família.