Manresa - UE Valls (3-0)

Mal final d'any per als de Joan Antoni Pallarès, que han caigut contundentment a Manresa frenant en sec la ratxa de dues jornades sense perdre a la Tercera Divisió. La UE Valls és penúltima amb sis punts en deu jornades i amb una sola victòria durant tota la primera volta.

Sense gol és difícil rascar res de profit, tampoc sense fortuna, i és que el primer dels gols ha estat en pròpia porta, de Sergio Giralte al minut 13. Ja a la segona part els visitants han fregat l'1-1 en una acció anul·lada per fora de joc i, tot seguit, el Manresa ha marcat el 2-0 gràcies a Noah (62'), que ha sentenciat amb el tercer al minut 83. Un 2-0 amb refús inclós d'Arnau Miró, tot i que l'acta del partit reflecteix que l'autor del gol és Noah, qui pot ser que fregui l'esfèric en pugna amb Aleix Ruiz i despres del tir creuat de Marc.

La competició tornarà el cap de setmana del 9 i 10 de gener, però no ho farà fins al del 16 i 17 per a la Unió Esportiva Valls, que passarà pel camp del Terrassa, l'antic primer classificat i ara tercer després de caure contra la Muntanyesa. 

Imatges cedides pel CE Manresa. 

Fitxa del partit: 

https://www.fcf.cat/acta/2021/futbol-11/tercera-divisio-nacional/grup-5a/aa/manresa-ce-a/aa/valls-ue-a