Alpicat - CB Valls (73-63)

Primera derrota del CB Valls a la Lliga EBA i primera com a visitant en tot un 2020 que s'ha enllestit a la pista de l'Alpicat. Les baixes de Diamond Onwuka i Roger Riu han pesat als d'Oriol Pozo, que signen un balanç de 3-1 i que deixen l'Artés com a únic representant del subgrup que no coneix la derrota encara.

Morten Bulow ha acabat com a màxim anotador del partit amb 23 punts, 12 rebots, 10 faltes rebudes i 33 de valoració. Més enllà d'ell, però, l'únic jugador vallenc que ha signat dobles dígits anotadors ha estat Pol Olivier amb 10 punts. I I l'Alpicat, que fins ara només havia competit en una jornada i amb derrota, ja va demostrar durant la Lliga Catalana que té armes per sorprendre a l'EBA i especialment a la seva pista. Oriol Balsells, amb 19 punts i 7 rebots, ha encapçalat el joc ofensiu dels locals, que han incomodat el CB Valls des de l'inici del duel amb major encert en el tir exterior i menys pèrdues de pilota.

Els de la capital de l'Alt Camp disposen ara de temps per recuperar Diamond Onwuka, l'absència de les últimes jornades, i netejar la infermeria per a l'estrena del 2021 de nou a domicili i a casa de l'Artés, de moment rival directe de la zona capdavantera. Un partit que es jugarà el 10 de gener. 

Parcials: 17-13, 18-13, 22-18 i 16-19.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2194455