UE Valls - Muntanyesa (0-0)

Primer punt de la història del Vilar a la Tercera Divisió però que no compensa perquè la UE Valls s'ha mostrat molt superior al cuer, la Muntanyesa, durant tot el partit. Els de Joan Antoni Pallarès, que ha acabat veient l'expulsió a les acaballes, sumen així quatre dels darrers sis punts possibles però perden l'opció d'allunyar un rival directe que ha generat poc futbol a prop de la porteria d'un segur Gonzo.

La UE Valls, en canvi, ha encadenat ocasions clares, especialment a la primera part i on destaca un doble intent amb pal i xut posterior de Joel Marigot per sobre del travesser. Els locals no s'han conformat amb el 0-0 més enllà de la represa tot i que els barcelonins han avançat línies creant major sensació de perill que no pas durant els 45 minuts inicials. Així, Balboa ha posat a prova Gonzo, que ha respost bé cada vegada que l'oponent s'ha acostat a la seva àrea. 

ue valls 13 desembre 2

Ni Arnau Miró en el joc aeri ni Joel Marigot, entre altres, han tingut encert de cara al gol malgrat que la Unió Esportiva Valls ha demostrat avui que pot ser competent a la Tercera Divisió i que, si segueix en aquesta línia, aspirarà a la permanència a la categoria. 

El 2020 futbolístic s'acabarà la setmana vinent i al camp del Manresa (diumenge, 12 hores).