Contra el cuer

El Municipal del Vilar de la UE Valls acomiada el 2020 contra la Muntanyesa de Sergio Garcia. El davanter, però, és baixa. Els vallencs no han sumat a casa i els visitants no han guanyat enlloc. No serà una final anticipada perquè queda molta Tercera Divisió encara però aconseguir la primera ratxa de victòries de la temporada catapultaria la confiança dels de Joan Antoni Pallarès i enfonsaria una Muntanyesa en crisi i amb tan sols un punt de 21 possibles. Diu Joan Antoni Pallarès que el triomf al camp de la Pobla, el primer de la història de la UE Valls a Tercera, permet treballar més tranquils tot i que perdrà molt del seu sentit si no disposa de continuïtat aquest cap de setmana.

Amb el curs ja començat la Muntanyesa va incorporar Joan Verdú i Sergio Garcia, dos antics futbolistes de Primera. Sergio va ser l'autor del gol de la derrota de fa uns dies contra el Manresa per 1 a 2 i va acabar expulsat a les acaballes, és a dir que no podrà jugar al Vilar.. Una bona notícia per a la Unió Esportiva Valls, penúltima amb cinc punts en vuit jornades. 

El partit entre UE Valls i Muntanyesa començarà diumenge a les 16.30 hores amb Xavi Fabra com a principal novetat després de superar la seva lesió. Eric i Marcel, en canvi, continuen sent baixa. Sergi Masqué i Joel Marigot, que van acabar amb molèsties a la Pobla, estaran a disposició del tècnic.