Valls regalarà cinema amb els abonaments de teatre

Els teatres de Valls avancen, com és costum, la venda dels abonaments per als tres principals espectacles programats a la cartellera del primer semestre de l’any vinent, coincidint amb la campanya nadalenca. Enguany, a més de regalarà teatre, també es regalarà cinema, ja que amb l’adquisició dels abonaments es regalarà una entrada gratuïta als cinemes JCA.

A partir de dilluns que ve a les deu del matí, ja es podran adquirir els abonaments per a la propera temporada dels teatres de Valls. Un títol que inclou tres dels principals espectacles que s’hi programaran. Des de fa uns anys que els Teatres de Valls avancen la venda d’aquest producte per aprofitar la campanya de Nadal. En aquesta edició, a banda de teatre, els vallencs també podran regalar cinema, ja que l’adquisició d’un abonament inclourà també com a regal una entrada gratuïta per als cinemes JCA de la capital de l’Alt Camp, a consumir a partir del 15 de gener.

Entre els tres espectacles inclosos dins l’abonament de la nova temporada hi trobem El mètodo Grönholm, amb protagonisme per l’actriu vallenca Mar Ulldemolins. Broadway a Capela, una producció de Daniel Anglès amb tretze cantants revisant temes de Broadway, i Una noche sin luna amb Juan Diego Botto completaran l’abonament.