Un bon camp per reaccionar

La Unió Esportiva Valls vol avançar a la classificació amb un triomf de prestigi a la Pobla de Mafumet, un dels rivals de major talent de tota la Tercera Divisió (diumenge, 12 hores).

Els de Joan Antoni Pallarès arrosseguen urgències des de fa setmanes perquè encara no ho han aconseguit cap victòria en set partits, amb només dos punts de 21 possibles. El filial del Nàstic, mentrestant, tampoc ha començat bé malgrat que és un dels candidats a la part alta. Dirigida pel vallenc Beto Company, la Pobla suma sis punts de 15 i prové de caure per 1 a 0 a Manresa. Anteriorment va encadenar dues victòries com a local, les dues úniques de tot el curs. Aquí, els grana tan sols van perdre davant l'Europa. Un gran escenari per revifar.

Acompanyaran més o menys els resultats però la Pobla sempre és fidel a un estil de joc inhabitual a Tercera: sortida de pilota des del darrere i automatismes ben assimilats per part de la jove plantilla, que pot oferir més del que diu la classificació. Qualsevol error pot ser catastròfic aquí

La UE Valls no comptarà amb els lesionats Marcel, Xavi Fabra i Eric, absent un parell de setmanes.