El CB Valls no perd des del gener

Els d'Oriol Pozo han començat tan bé el curs d'EBA com van acabar l'anterior. No coneixen la derrota des del de gener i encadenen tres victòries durant l'inici de la nova campanya  tot i no tenir sort amb les lesions.

El líder CB Valls s'ha abonat a les victòries des de l'11 de gener quan va caure a contra el JAC Sants. Des d'aleshores encadena a la Lliga EBA deu resultats positius repartits en dues etapes arran de l'aturada per la COVID. Els de l'Alt Camp són primer del subgrup amb dos triomfs al Joana Ballart i un més a domicili. Per situar l'últim tram de dubte de l'equip cal remuntar-se a finals de l'any passat i a principis de l'actual quan va perdre dos partits consecutius. Els pocs canvis de l'estiu s'han adaptat de pressa i la lesió de Diamond Onwuka no passa factura pel que fa als resultats.

L'aturada competitiva d'aquest cap de setmana oferirà marge de recuperació per al també lesionat Roger Riu, que pateix un esquinç mentre que Onwuka no té data definida per reincorporar-se al grup. Marc Navarro, mentrestant, arrossega petites molèsties en el començament d'una EBA en què tan sols els vallencs i l'Artés continuen invictes.

El següent compromís del CB Valls es disputarà a la pista de l'Alpicat, el 13 de desembre.

Fotografia: Magí Mallorquí