CB Valls - ADT Torreforta, només a TAC12

Dissabte neix un nou clàssic del bàsquet territorial gràcies a la coincidència competitiva de CB Valls i ADT Torreforta a un dels cinc subgrups de l'EBA. Els d'Oriol Pozo sumen dues victòries en dues jornades i els de Borja San Miguel una derrota en un sol partit disputat. Els vallencs pateixen la baixa per lesió d'un interior providencial, Diamond Onwuka, i els de Ponent no comptaran amb la torre del Sudan del Sud, Deng Mayot, convocat per la seva selecció. En qualsevol cas, un derbi que neix amb la rivalitat necessària i la il·lusió d'oferir una bona imatge a través de la tele.

cb valls 24 novembre

Tots dos equips no s'han vist mai les cares en competicions de Lliga però sí que van creuar-se fa poques setmanes i a la Lliga Catalana amb triomf local per catorze punts. Ara bé, el to físic de les dues plantilles no tenia res a veure amb l'actual. Cert és, però, que el CB Valls ha pogut jugar més que l'ADT Torreforta en la pretemporada i en la fase regular, ja que els de Ponent arrosseguen un duel ajornat.

El CB Valls-ADT Torreforta començarà dissabte a les 18 hores i a porta tancada. L'única manera de seguir-lo, a través de TAC12, a la TDT i a l'streaming del web tac12.tv.