Europa - UE Valls (1-1)

Punt d'orgull de la UE Valls en el camp més complicat de la Tercera Divisió i contra un Europa que ho havia guanyat tot. El gol visitant a les acaballes és just la reacció que demanava el tècnicper oblidar la mala imatge de la derrota de la jornada anterior al Municipal del Vilar. I és que, literalment, Joan Antoni Pallarès va prioritzar sortir del Nou Sardenya satisfets per davant de qualsevol resultat positiu o no.

Un gol en pròpia porta en el temps afegit canvia la cara de la UE Valls que, si hagués perdut, podria sentir-se satisfeta també pel rendiment mostrat contra el líder de la categoria. Ordre defensiu, línies ben posicionades i tenir clar com és i serà la Lliga, una successió de rivals capaços d'aprofitar qualsevol badada al darrere; i l'acabat d'ascendir vol deixar de ser la presa fàcil que ha estat fins ara. Tot i això, l'Europa s'ha avançat mitjançant Alberto, que ha superat amb un cop de cap l'estirada d'Alejo al minut 37.

uevallsok23 novem

Els de l'Alt Camp no han ajupit el cap, al contrari, han avançat línies amb canvis valents com l'entrada de Joel Marigot, l'habitual referent ofensiu. La UE Valls ja ha demostrat durant el primer tram de duel que podia generar perill a la porteria contrària i aquests intents s'han accentuat amb el pas dels minuts i el marcador favorable als escapolats.

Òscar Pérez, Ramon Miranda, Sergi Gómez i Cesc Martínez han estat els altres noms de refresc dels darrers minuts de visita a l'estadi de l'Europa; un camp, per cert, que ha rebut per primera vegada la UE Valls, que suma dos punts en sis jornades i que diumenge rebrà el Vilafranca d'Ivan Moreno al Vilar (16.30 hores).

Fitxa del partit:

https://www.fcf.cat/acta/2021/futbol-11/tercera-divisio-nacional/grup-5a/aa/europa-ce-a/aa/valls-ue-a