Els veïns del Barri Antic de Valls alerten d'un increment dels robatoris

Doncs precisament sobre seguretat alerten els veïns del barri antic de Valls, que avisen d'un increment de robatoris a comerços i habitatges. Demanen més policia i que es vigilin les suposades activitats il·legals que s'estarien produïnt en pisos ocupats del barri. Des dels cossos de Seguretat asseguren que tenen tots els dispositius activats.

La sensació d'un increment notable de la delinquència, aguditzat les últimes setmanes per un seguit de robatoris a establiments i pisos de la zona, ha fet saltar l'alarma entre els veïns del Barri Antic de Valls. Reunits de manera urgent, les associacions veïnals del Barri Antic i Portal Nou analitzen la situació. Mostren preocupació pels últims episodis i reivindiquen una major presència policial al barri. L'augment dels petits furts i l'ús del mètode de l'estirada també s'ha multiplicat les últimes setmanes a diferents punts de la ciutat. Només la setmana passada se'n van comptabilitzar vuit. Des de la regidoria de seguretat ciutadana però, es demana tranquil•litat. S'assegura que policia local i mossos d'esquadra treballen de forma conjunta per fer front al problema i s'esgrimeixen les detencions practicades la setmana passada, pressumptament vinculades a aquests robatoris, com un aval de l'actuació policial.
Episodis concrets a banda però, des de l'Associació de Veïns del Barri Antic s'adverteix que la problemàtica va més enllà. La preocupació es centra també en l'ocupació de pisos buits, especialment a la zona dels carrers Sant antoni i Sant Francesc, on l'AJuntmanet hi està realitzant expropiacions. Els veïns sospiten que en aquests pisos s'hi realitzen activitats ilegals. L'Associació de Veïns demanarà una reunió amb l'Ajuntament, on la setmana passada van tramiotar 68 instàncies relacionades amb la seguretat al barri, per abordar la problemàtica. També confia poder reunir-se amb els Mossos d'esquadra per poder exposar les seves inquietuds.