Valls tindrà un segon tanatori

L’any que ve Valls tindrà un segon tanatori. L’empresa Àltima, especialitzada en serveis funeraris i arrelada especialment a la zona de Barcelona, està construint un nou equipament al polígon industrial de Valls. El futur servei s’afegirà a l’oferta que ja dona en l’actualitat el tanatori municipal.

Les dimensions del futur tanatori que ampliarà l’oferta de serveis funeraris a Valls ja s’intueix a la parcel·la del polígon industrial de la capital de l'Alt Camp, al carrer Blanquers, on el grup Àltima, està aixecant el futur equipament. Un segon tanatori, aquest de gestió privada, que ocuparà una parcel·la de 3.000 metres quadrats i que distribuirà els diferents serveis que oferirà dins un edifici de planta baixa de gairebé 900 metres quadrats.

Àltima preveu començar a operar a Valls durant la primavera de l’any que ve, una vegada finalitzat ja el procés de construcció de l’edifici, actualment ja en una fase avançada. Serà el primer tanatori gestionat pel grup  Âltima que s’instal·larà a la capital de l’Alt Camp. El grup el formen per un conjunt d’empreses que ofereixen serveis funeraris a Barcelona i Girona i amb especial arrelament al Baix Llobregat i al Bages, amb presència a més de cinquanta municipis. Fins ara, a la demarcació el grup només té presència a dos municipis del Baix Penedès. Ara aposta per créixer també cap al sud de Catalunya.

D’aquesta forma, l’any vinent Valls doblarà l’oferta de serveis funeraris amb la construcció d’aquest segon tanatorique competirà, des de la gestió privada, amb l’actual tanatori municipal ubicat al costat mateix del cementiri i que gestiona Mèmora.