No són inferiors a ningú

Era tan sols qüestió de temps. La UE Valls respira tranquil·la ara que ja sap què és puntuar a la Tercera Divisió. La millora defensiva per evitar les concessions als rivals permeten recuperar gran part de l'essència d'un projecte que ja va demostrar ser sòlid durant la temporada de l'ascens. El següent objectiu ara és guanyar un partit al Municipal del Vilar.

No són inferiors a ningú, són errors evitables que precipiten la pèrdua de partits contra rivals que no generen més futbol que la Unió Esportiva Valls. Pallarès i els seus van signar contra el Sant Cristóbal el primer resultat positiu del curs. També va ser el primer cop que no reben cap gol en contra, un aspecte imprescindible per a qualsevol equip que aspiri a la permanència a Tercera. Les tres derrotes inicials van ser el millor aprenentatge per al debutant a la categoria.

gonzo

Gonzo va guanyar-se la titularitat sota pals en detriment d'Alejo tot i que la lluita per ocupar la porteria de la Unió Esportiva Valls segueix vigent garantint el rendiment òptim en la posició més delicada de qualsevol plantilla.

Els de l'Alt Camp rebran diumenge el Santfeliuenc, cinquè i cinc punts per damunt. Les dues anteriors cites al Vilar van acabar amb victòria visitant. El cos tècnic recuperarà el defensa Arnau Miró, baixa per sanció la setmana passada.