Sant Cristóbal - UE Valls (0-0)

Primer punt de la història de la UE Valls a la Tercera Divisió, que per fi deixa també la seva porteria a zero en el just empat sense gols al camp del Sant Cristóbal.

Benvinguts a la Tercera Divisió, ara sí, i no pas perquè els vallencs no fessin mèrits abans per estrenar-se a la categoria. La igualtat de la Lliga és i serà constant, i normalment els errors al darrere són els que decanten els resultats a favor o en contra. I si Joan Antoni Pallarès allarga la solvència al darrere d'avui, la salvació serà ben possible.

El càstig de la derrota de la setmana passada contra l'Igualada va ser excessiu i possiblement també el de l'últim desplaçament a Castelldefels. Ara, a la quarta, el primer projecte a la categoria de la capital de l'Alt Camp es reforça amb un punt que no transforma pas la taula classificatòria, però que ha de calmar els ànims i la preocupació del vestidor. Poques ocasions sobre la gespa del Sant Cristóbal i repartiment de punts coherent pel vist durant els 90 minuts de joc.

Una UE Valls que rebrà diumenge (16.30 hores) el Santfeliuenc al Municipal del Vilar, equip que suma quatre punts de dotze possibles.