CB Valls - Olivar (88-62)

El CB Valls obre la remodelada Lliga EBA amb triomf solvent tot i la baixa per lesió de Diamond Onwuka, jugador que ha de ser determinant aquesta temporada. De menys a més, els d'Oriol Pozo han dominat els quatre parcials davant l'Olivar de Saragossa, equip vincular del d'ACB sempre talentós i capaç del millor i el pitjor per la joventut dels seus integrants.

La bona mà des de la línia de dos (40 de 50) ha compensat el desencert des de l'exterior, amb un sol triple de 13 intents. En qualsevol cas, el CB Valls ha estat millor que el seu rival tot i l'absència d'Onwuka, que pateix un fort cop al genoll dret i que espera tenir els seus primers minuts a la Lliga EBA amb els vallencs la setmana vinent.

L'absència a la pintura s'ha notat menys de l'esperat gràcies a l'excel·lent tarda de joc de Morten Bulow, autor de 22 punts i 4 rebots. Menció especial també per al base Pol Olivier, destinat a conduir el CB Valls enguany i que ha marxat cap a casa amb 21 punts, cinc assistències i 27 de valoració.

cb valls 9 novembre ok

El pas dels minuts, el resultat favorable i el gran ritme físic assolit durant les setmanes prèvies de competició ha propiciat que els locals milloressin prestacions per endur-se el triomf sense cap mena de patiment.

Recordem que l'EBA es divideix en cinc subgrups de set equips cadascun i que només els primers i els tres millors segons accediran a la fase d'ascens a LEB Plata. El primer desplaçament es produirà diumenge a la pista del Castelldefels (18.15 hores).

Parcials: 21-20, 27-20, 22-11 i 18-11.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2194442