Pallarès: 'Sabem de què és capaç l'equip quan engegui'

La Unió Esportiva Valls buscarà diumenge a les 12 del migdia els primers punts de la temporada després de començar amb tres derrotes seguides tot i la bona imatge mostrada com a debutants de la categoria. Els de Joan Antoni Pallarès passaran pel camp del Sant Cristóbal, que, amb un partit menys, un triomf i una derrota, destaca per la seva solidesa defensiva i per treure profit de les habituals poques ocasions existents en una Lliga que exigeix tant com aquesta.

La junta directiva i el cos tècnic han insistit durant la setmana que no hi ha motius per encendre cap alarma tot i seguir amb zero punts de nou possibles perquè la imatge de l'equip és satisfactòria; per això creuen que els resultats positius arribaran ben aviat. Hi ha nervis al vestidor, naturals, però també capacitat de reacció.

ue vallssss

El Valls va estrenar el compte golejador en la derrota per 1-2 contra l'Igualada i el Sant Cristóbal només n'ha fet un també, suficient per imposar-se a la Muntanyesa per caure, fa uns dies, al camp del Manresa. Un altre típic duel de Tercera.

Marcel és baixa per lesió i Xavi Fabra podria tenir opcions d'entrar a la llista després de superar una elongació a l'abductor.