El CB Valls vol ser tan fiable a l'EBA com durant la pretemporada

El millor equip de l'estiu del territori encetarà la remodelada Lliga EBA com a local i davant l'Olivar. Serà dissabte a les 18 hores i amb connexions puntuals en directe a TAC12.

Els d'Oriol Pozo ja no són un projecte amb interrogants perquè mantenen molts dels pilars del curs anterior començant des de la banqueta fins a arribar al parquet. La Lliga Catalana EBA va deixar molt bones sensacions amb els vallencs com a semifinalistes i la línia, també dels amistosos, va ser constructiva i ascendent. Ara, però, sorgeix una incògnita compartida amb la resta de conjunts de la categoria: saber com pot afectar la llarga aturada per l'endarreriment de l'inici de la fase regular.

Una EBA amb cinc subgrups de set participants cadascun en què el primer i els tres millors segons es classificaran per a la fase d'ascens. No hi ha baixes per lesió al Joana Ballart, tancat al públic per rebre un Olivar que ja és tot un veterà de la categoria. No pas els seus jugadors, normalment joves valors que sovintegen la primera plantilla, la que milita a l'ACB. Mai queda clar quan és millor creuar-se amb els aragonesos, volàtils i talentosos.

El programa Bàsquet en Joc d'aquest dissabte preveu un seguiment puntual del partit i durant la transmissió, també en directe, del Pardinyes-CBT de LEB Plata.