UE Valls - Igualada (1-2)

Polèmica arbitral i tercera derrota en tres partits d'una més que correcta UE Valls que ha merescut puntuar tot i competir contra el líder en inferioritat numèrica durant l'última mitja hora.

Si els de Joan Antoni Pallarès competiran així tot el curs, els punts i les victòries arribaran ben aviat. L'ordre defensiu i la serietat ha estat constant al Vilar, també la capacitat per aixecar-se d'un sotrac fort, la doble groga a Arnau Miró per tallar un contraatac sense aparent perill al minut 62. Fins aleshores, la igualtat ha estat absoluta amb poques ocasions per totes dues bandes. Al 66', però, l'àrbitre ha vist mans dins l'àrea en una acció en què no queda clar si el defensor local impacta la pilota amb la mà dins o fora de l'àrea; Sergio Álvarez ho ha aprofitat per marcar el 0-1 davant Gonzo, avui debutant sota pals.

La reacció vallenca ha arribat com menys s'esperava, amb l'electrònic coll amunt i amb un home menys; Marigot ha connectat dins l'àrea petita una centrada des de l'esquerra per fer possible l'empat al minut 73. Gairebé a continuació, al 76', Marigot ha tingut als seus peus el 2 a 1. Qui no ha perdonat, de nou, ha estat Sergio Álvarez, que ha tret petroli d'un refús pròxim a la porteria dels de l'Alt Camp per aconseguir l'1 a 2 al minut 90.

La UE Valls segueix sense puntuar després de tres jornades i ho intentarà ara al camp del Sant Cristóbal, diumenge a partir de les 12 del migdia.