Santa Úrsula amb castells i seguici a TAC12

TAC12 serà present com cada any a la Fira de Santa Úrsula. En un any inèdit com aquest, la Televisió Pública del Camp de Tarragona serà novament al costat dels castells i de la cultura popular revivint la cursa de les colles vallenques pel 3d9sf i oferint en directe les balladetes que es duran a terme diumenge a la Plaça del Pati.

Un any després del gran moment viscut a la Plaça del Blat de Valls amb els primers 3d9sf carregats per les dues colles vallenques, TAC12 recordarà a la mateixa hora que s'hauria de fer la diada de Santa Úrsula la cursa que van protagonitzar la Vella i la Joves per assolir aquest castell inèdit.

Serà a les 13.30 hores i en redifusió a les 20 hores quan recordarem la gran diada dels Xiquets de Valls del 2019 i les setmanes i mesos previs d'assaig d'un castell que va marcar una data històrica. Ho farem parlant amb els seus principals protagonistes i descobrint les històries amagades en la consecució d'un dels mites del món casteller.

També diumenge i a partir de les 18 hores, TAC12 oferirà en directe les balladetes que oferiran a la Plaça del Pati la quinzena d'elements i balls que conformen el seguici tradicional vallenc. Un acte que serà conduït pel Ball de Vells de la capital de l'Alt Camp que aniran donant pas a l'actuació de la resta de bestiari, elements i balls. També es podrà veure en redifusió a les 23 hores.

Canvia't al 39 a la TDT