Estrena al Vilar i contra el favorit de la Lliga

La UE Valls debutarà diumenge a Tercera Divisió  davant l'històric Terrassa, que va fregar l'ascens a la Segona B el curs passat. Joan Antoni Pallarès perfila els detalls del primer onze vallenc que competirà a la categoria. No perdre la pilota ni la calma, les dues claus del partit.

Impossible un debut, sobre el paper, tan engrescador i exigent com el d'aquest cap de setmana al Municipal del Vilar. Terrassa és nom de futbol de superior categoria amb experiència a Segona i com a màxim candidat per assollir allò que va fregar la campanya anterior, pujar a la Segona B. Amb l'única baixa de Marcel, la Unió Esportiva Valls jugarà contra una plantilla plena d'alternatives i també contra els seus mateixos nervis, naturals abans d'obrir-se camí, per fi, a Tercera Divisió.

valls 16

Lamenta i entén que el públic no pugui ocupar tot l'espai a la grada per la crisi sanitària, tot i que se n'habilitarà un terç, i valora positivament la imatge de l'equip durant la pretemporada, invicte fins i tot contra rivals de la mateixa categoria. El Terrassa voldrà imposar el seu futbol a l'Alt Camp, i la UE Valls no vol trair les seves idees tot i l'imponent currículum visitant.

La UE Valls-Terrassa començarà diumenge a les 16.30 hores. En total, dos subgrups d'onze equips en què els tres primers optaran a l'ascens i els cinc últims lluitaran per la permanència.