El test més important de la pretemporada de la UE Valls

La visita al camp del Manresa, un altre dels futurs rivals de Tercera Divisió, és la principal prova per als de Joan Antoni Pallarès, segurs al fortí del Vilar però que han d'aprendre a ser fiables fora de casa.

La permanència se signarà a casa però per no patir cal sumar moltíssim a domicili. L'amistós contra el Manresa a una setmana de l'inici de la temporada no és casualitat: el cos tècnic vol saber quina és la reacció de la plantilla quan s'allunya de les peculiaritats del Municipal del Vilar. És l'examen més difícil previ al debut de Lliga del 18 d'octubre.

Pallarès aprova el grup, capaç ja de desfer-se d'històrics com l'Europa però demana major capacitat mental a l'hora de fer-se forts davant qualsevol equip. Molts dels jugadors no han afrontat mai un grau d'exigència tan elevat com el de la Tercera , i els errors es pagaran car ja d'aquí a pocs dies.

El Manresa-UE Valls es durà a terme diumenge a les 12 del migdia. Dos equips que coincideixen en el mateix subgrup de la primera fase de la campanya. I el més important de cara a la visita del Terrassa en la jornada 1, sense contratemps a la infermeria vallenca.