Pallarès i Álvaro, 20 anys després

Van coincidir al Nàstic i al Reus Deportiu. Ara, Joan Antoni Pallarès i Álvaro Garcia entrenen la UE Valls i el Riudoms, i s'han retrobat a la gespa, com sempre, tot i que des de les banquetes.

Deixeble i mestre, i dos noms que han crescut liderant vestidors d'alt nivell futbolístic. Álvaro Garcia entrena el Riudoms de Segona Catalana i va demanar a Joan Antoni Pallarès, tècnic de la UE Valls de Tercera, jugar un amistós de pretemporada com a premi per als futbolistes locals. Pallarès va acceptar la petició; les demandes de l'Álvaro son gairebé innegociables.

amistos

Diu l'Álvaro que, si pogués, avui mateix tornaria a competir com a jugador i que el seu equip buscarà la permanència tot recordant que, si guanyes cada dia, acabaràs primer. L'atreviment de la banqueta es reflecteix a la gespa on el Riudoms va igualar el 0-2 del descans per esgarrapar un meritori empat a tres contra un rival de dues lligues per sobre.L'ambició i la filosofia futbolística d'Álvaro és un clon de la de Pallarès, que augura un gran futur al seu amic i company.

El futbol territorial torna aquest cap de setmana. Just aquí debutarà el Montblanc diumenge a les 18 hores. La UE Valls, per la seva banda, es presentarà oficialment davant la seva afició contra l'Europa i dissabte a les 19 hores en partit amistós.