Dolça Ollé competirà diumenge per primer cop en un any

La de Valls formarà part del llistat d'inscrits del triatló olímpic de Platja d'Aro. Un premi a la insistència de l'esportista, que ha entrenat amb paciència des de l'inici de la pandèmia.

L'última vegada que Dolça Ollé va experimentar la inigualable sensació de nedar, circular o córrer entre desenes i desenes de triatletes d'alt nivell va ser a l'octubre. L'espera s'acaba diumenge i a Platja d'Aro gràcies a una de les proves puntuables per al conegut com a Circuit 100%.

Treballa al Patronat d'Esports de Valls i treu profit sempre que pot de la piscina olímpica de Camp Clar. En una sessió qualsevol suma més d'una hora dins l'aigua i més de 3.000 metres de recorregut. Activar-se sense cap motivació concreta, sense objectius definits, no ha estat fàcil.

olle

L'arribada del fred provoca que la temporada de triatlons s'acabi a la tardor. Així, de l'octubre del 2019 al març del 2020, data de l'esclat de la pandèmia, Dolça Ollé no va sumar cap experiència competitiva però tampoc va aturar-se, ni tan sols confinada a casa. Prop de dotze mesos que s'acabaran aquest diumenge a terres gironines amb el desig de recuperar la normalitat el 2021.

La triatleta vallenca va quedar-se sense participar en la Marxa de la Mussara, el triatló de Pamplona, dues de les moltes cites suspeses per la crisi sanitària. Són els seus darrers moments dels curs a la piscina olímpica, que preveu tancar portes d'aquí a pocs dies i a l'espera d'una climatització que s'habilitarà a principis del 2021; aIxò permetrà el seu ús durant tot l'any.