El CB Valls més il·lusionant dels últims anys

Els bons resultats i la imatge durant la pretemporada permet augurar un bon inici de campanya. Els d'Oriol Pozo depenen d'ells mateixos per accedir a la fase final de la Lliga Catalana EBA.

La incontestable victòria del Club Bàsquet Valls davant el CB Salou va evidenciar que els vallencs aproven amb nota la llarga pretemporada. Van plantar cara davant el CBT i van debutar a la Lliga Catalana EBA amb un còmode triomf a Alpicat. Guanyar ara amb contundència contra el Salou dispara la cotització d'una plantilla que ha experimentat pocs canvis i en què els nouvinguts, Diamond Onwuka i Morten Bulow  s'han adaptat a la perfecció.

CB VALLS 29 SETEMBRE

La fase regular de l'EBA començarà a Salou, el 18 d'octubre. Si el campionat comencés avui, possiblement el CB Valls seria un dels grans rivals a batre. I les sensacions permeten augurar que aquesta tendència es mantindrà amb el pas de les setmanes.

El CB Valls enllestirà la primera fase de la Lliga Catalana aquest dissabte a les 19 hores i a casa contra l'ADT Torreforta, que encara no ha debutat mentre perfila la nova plantilla. El base Pol Olivier és dubte per un edema que ha impedit que entreni amb la resta de companys durant l'inici de la setmana.

Canvia't al 39 a la TDT