Museïtzen el Barri Antic de Valls per denunciar-ne la degradació

Les parets degradades del Barri Antic de Valls s’han convertit en un espai museïtzat. Fotografies de grans dimensions adornen aquests espais en el marc de la tercera mostra fotogràfica Mitgeres. Una proposta impulsada per Llumull Accions Audiovisuals i el Casal Popular la Turba que vol donar un toc d’atenció sobre l’estat de degradació del nucli històric de Valls.

Membres de Llumull Accions Audiovisuals i del Casal Popular la Turba preparen el material que durant aquest cap de setmana han penjat a diferents espais degradats del Barri Antic de Valls. Són una sèrie de  fotografies de grans dimensions que donen continuïtat a un projecte: Mitgeres, que des de fa tres anys vol portar l’art a un espai degradat per revaloritzar-lo.

La frontera com a eix temàtic

La nissaga Català també serà present a la mostra. No al carrer però sí a la seu de la Titaranya, punt neuràlgic del projecte on es podran trobar imatges procedents del fons del Museu de Valls.. Les noves fotografies conviuran amb les que ja es van penjar els anys anteriors. Enguany són deu els fotògrafs que hi han participat tenint com a fil conductor el concepte de Frontera.

La mostra comptarà també amb activitats paral·leles que es desenvoluparan al seu voltant entre el 3 i el 10 d’octubre. Aquestes inclouen presentacions de treballs fotogràfics i també rutes guiades. Tot plegat per donar volada a una mostra que vol donar valor al testimoni documental de la capital de l’Alt Camp i rescatar un barri en procés de degradació.

Canvia't al 39 a la TDT