El CB Valls lidera la fase de grups de la Lliga Catalana EBA en la tornada de l'afició

Primer partit oficial de la temporada amb públic a la grada, i és que el Valls va habilitar 240 cadires del Joana Ballart amb accés limitat durant el còmode triomf davant el CB Salou per 84 a 66.

El focus d'atenció, almenys a l'inici, va dirigir-se més enllà del parquet de la capital de l'Alt Camp i després que el Club Bàsquet Valls anunciés que obriria part de la grada. Es tracta del primer cop que els aficionats recuperen presència a l'esport territorial des de l'esclat de la pandèmia en duel oficial.

Els d'Oriol Pozo van aprofitar l'escalf local per mostrar-se molt superior a un CB Salou debutant a la Lliga Catalana EBA després d'ajornar-se l'altre derbi del grup contra l'ADT Torreforta. Les baixes dels de Jesús Muñiz, encara lluny del millor estat de forma, van pesar davant un conjunt vallenc amb més sessions d'entrenament a les cames i que compta amb la totalitat de la primera plantilla.

L'encert i el ritme del CB Valls va ser molt superior amb avantatges que van arribar als 30 punts. Així, el CB Salou es queda gairebé sense opcions d'accedir a la fase final mentre que el CB Valls podria passar de ronda com a campió de grup fins i tot perdent davant l'ADT Torreforta dissabte vinent. Els de Ponent encara no han debutat, és a dir que mantenen intactes les seves opcions però encara no han formalitzat la plantilla. Per la seva banda, el CB Salou rebrà dijous el mateix ADT Torreforta.