El CBT s'emporta el derbi de pretemporada contra el CB Valls

El derbi amb més història del bàsquet territorial no serà possible durant el curs però sí que s'ha produït aquesta pretemporada. El CBT va endur-se el triomf a la pista del CB Valls per 85 a 93 i encadena dos resultats positius després del sumat a Salou dies enrere. És, mentrestant, la primera ensopegada de l'estiu al Joana Ballart d'un CB Valls d'EBA en procés de creixement i que va oferir molt bona imatge davant el CBT, que aquest cop militarà a la LEB Plata.

El major encert ofensiu visitant, sobretot des de la línia exterior, superior al de dies anteriors, va marcar el partit, malgrat que els vallencs van mantenir opcions de remuntada fins a les acaballes. Defensivament, tant CB Valls com CBT augmentaran prestacions amb el pas dels dies.

La Lliga EBA comença el 17 d'octubre i la LEB Plata, una setmana abans. Abans, però, CB Valls i CBT competiran de nou a la Lliga Catalana aquest dissabte i contra el CB Salou i el Prat, respectivament. Per cert que el conjunt vallenc ha anunciat que permetrà l'accés d'un màxim de 240 persones a la grada.