Un CB Valls més competitiu a Copa Catalunya

L'equip apujarà el grau d'exigència respecte a la temporada anterior. La pilota ja roda al Joana Ballart tot i que la direcció esportiva encara busca un relleu estranger per a la jugadora ucraïnesa lesionada de gravetat. Són tres cares noves, de moment.

L'entrebanc de la base Ana Hviciani, fora de les pistes durant més de mig any, provoca que el CB Valls treballi d'urgència un reduït llistat d'alternatives. Qui vingui serà jove i de perfil molt similar al de l'ucraïnesa.

Mar López ha deixat l'ADT Torreforta per tornar a Copa Catalunya i Montse Tomàs, referent del bàsquet vallenc, despenja les sabatilles després d'uns anys allunyada per motius acadèmics. La internacional per Àustria, Simone Sills, una ala pivot amb gran capacitat rebotejadora, és la tercera novetat del CB Valls, que afronta pràcticament dos mesos de pretemporada.

simone

La Copa Catalunya no començarà fins al 17 d'octubre amb derbi a casa davant l'ascendit TGN Bàsquet. Hi haurà dos grups de deu i dues fases, però la segona d'elles no arrossegarà resultats de la primera tal com succeïa en plans competitius anteriors. Nou dels vint conjunts de Copa acaben de pujar i el llistó enguany és incert.

El club continua a l'espera de conèixer els protocols sanitaris pautats per la Federació Catalana de Bàsquet a l'hora de plantejar els amistosos. Mentrestant, la Lliga presenta un calendari amb dates lliures per a la recuperació de partits suspesos pel virus.