El CB Valls afrontarà la Lliga EBA amb dos jugadors menys que l'any passat

Deu efectius. Buscar un relleu per a Oriol Besora és cada cop més complicat i el cos tècnic no veu amb mals ulls arrencar amb la mateixa gent que acumula una setmana de feina al Joana Ballart.

Trobar un nou Oriol Besora al territori és pràcticament impossible i buscar-lo més enllà de la demarcació genera altres dificultats logístiques que molt possiblement provocaran que el CB Valls no experimenti cap canvi més. Les dues cares noves, les del català Diamond Onwuka i el danès Morten Bülow ja s'adapten a la disciplina vallenca, fet diferencial respecte al curs anterior en què Chris Mussoko no va completar la pretemporada vallenca. Si no hi ha cap ganga d'última hora, però, no hi haurà noves incorporacions.

La part positiva de jugar amb una plantilla curta és que la gestió del vestidor serà més senzilla. La negativa, òbviament, que qualsevol entrebanc generarà probeles greus a Oriol Pozo.

La Lliga EBA del CB Valls començarà el 18 d'octubre a la pista del CB Salou. Poc abans debutaran oficialment a la Lliga Catalana EBA davant el mateix CB Salou, l'ADT Torreforta i l'Alpicat.

 

Canvia't al 39 a la TDT