Hi ha equip per plantar cara a tothom

La plantilla de la Unió Esportiva Valls ja està tancada. Si no hi ha sorpreses d'última hora i en forma de davanter, el cos tècnic considera que hi ha plantilla suficient per debutar amb garanties a una categoria encara per definir-se.

Joan Antoni Pallarès no necessita cap reforç més per ser fiable a Tercera. La Unió Esportiva Valls ha completat la primera setmana de treball amb set reforços i prop d'una quinzena dels protagonistes de l'històric ascens de la temporada anterior. No hi ha fitxes disponibles i, si no hi ha cap baixa inesperada, no vindrà ningú més. La direcció esportiva va estudiar sense èxit la incorporació d'un nou davanter; tot i això, el projecte és solvent.

pallares

L'entrenador es mostra satisfet pel to físic de la plantilla, que recupera sensacions després de no entrenar en grup des del mes de març. És temps d'adaptació i no pas de definir què vol Pallarès de cadascun dels seus jugadors. Mentrestant i amb un ull posat a la crisi sanitària, es planifiquen ja els amistosos de pretemporada. El primer d'ells podria celebrar-se la setmana vinent a les Borges Blanques.

El calendari a curt termini preocupa menys que el federatiu perquè encara es desconeix quan començarà la temporada. L'aposta principal apunta cap al 3 i el 4 d'octubre i cap a la creació de dos grups catalans. Així, la Unió Esportiva Valls i la Pobla de Mafumet quedarien enquadrades amb els rivals de la demarcació de Barcelona, és a dir, amb els pressupostos més potents del campionat.

Canvia't al 39 a la TDT