La UE Valls comença a caminar a Tercera

Amb la plantilla ja confeccionada la UE Valls ha començat aquest dilluns la pretemporada amb un objectiu ben clar com és la permanència. El treball per fer aquest salt històric arrenca després de mesos d'aturada pel confinament i en l'horitzó d'una nova temporada envoltada per la incerta evolució de la pandèmia. L'equip de Joan Antoni Pallarès inicia els entrenaments marcant el 4 i l'11 d'octubre al calendari, ja que són les dues dates proposades per la Federació Catalana per començar la lliga.  

Un mes i mig doncs per posar-se novament a to, evitar lesions i fer rodar un equip que compta amb set cares noves. Els del Vilar es veuen capaços de fer-se forts a Tercera en un curs exigent on es trobaran històrics del futbol català. Amb una plantilla reforçada, apel·len al treball i la il·lusió per ser competitius. El club considera que compta amb un equip capaç de fer-se un lloc a Tercera i tanca les incorporacions amb el darrer fixatge del central Alex Fernández.

L'equip té a punt un calendari d'amistosos

ue valls2

De moment, tot apunta que la temporada podrà començar sense la necessitat de fer proves PCR als jugadors, sempre que no hi hagi cap sospita o es confirmi un positiu. I això, també possibilitarà que la pretemporada compti amb partits amistosos.

De moment, a l'estadi del Vilar els entrenaments es faran després de sotmetre els jugadors al control de temperatura i la desinfecció del material. Si fins ara era prioritari el rendiment esportiu, ara també si suma la prevenció de la Covid-19 perquè el debut a Tercera no faci aigües per culpa dels contagis.

Canvia't al 39 a la TDT