"Semillas", un projecte per reivindicar la figura de la dona a través de la videodansa

Reivindicar la figura de la dona a la dansa a través d’una videodansa. Aquest és el propòsit del projecte “Semillas” on la dansa espanyola i flamenca n’és la protagonista. Un equip de tac12 ha assistit al rodatge per captar l’experiència.

És el rodatge d’una videodansa, una història audiovisual que es crea a través del llenguatge i moviments corporals de la dansa. Per primera vegada la productora audiovisual i fotogràfica DANSPXL grava l’estil de dansa espanyola i flamenca com a protagonista. Una manera diferent d’acostar a la societat aquest art i de retruc contribuir a reactivar aquest sector colpejat per la pandèmia.

foto dansPXL web

Amb les càmeres capten els diferents moviments dels ballarins i ballarines de la Companyia  Corales. Ho fan en aquest entorn agradable envoltat de flors i plantes. Un dels objectius de la videodansa “Semillas” és reivindicar, ens expliquen, la figura de la dona creadora i emprenedora a la dansa.

Aquest projecte compta amb el suport de l’entitat  Atenea-Women, Art Tech associada a la Universitat Politècnica de València. La intenció és que estigui llest aquest octubre per poder-lo presentar en diversos festivals i donar-li el màxim de visibilitat.

Canvia't al 39 a la TDT