Valls es retroba amb el cicle estival de circ i música amb mesures extraordinàries

Durant aquesta setmana i la que ve el convent del Carme de Valls acollirà els cicles estivals de circ i música en viu que cada any se celebren durant el mes de juliol a la capital de l’Alt Camp. Ahir al vespre va tenir lloc el primer espectacle, seguit per 200 persones i realitzat sota mesures de seguretat estrictes.

Mitja hora abans de l’inici de l’espectacle el públic comença a arribar al claustre del convent del Carme, un dels primers punts que a Valls recupera l’activitat cultural i presencial. Ho fa però amb precaucions extremes. Les 200 persones que han confirmat l’entrada arriben amb el passi al mòbil i s’han de desinfectar les mans a l’entrada. A dins, espais separats i mascareta. Tota precaució és poca.

La companyia Sullivan’s va ser l’encarregada d’estrenar el cicle de circ que s’allargarà fins dijous amb l’espectacle Total Glamour. Una proposta entretinguda on els artistes combinen música i humor amb tècniques de circ. Mortelo & Manzani i la companyia Capicua completaran el cartell de circ d’aquesta setmana.

Un cicle estival que habitualment es representava a l’auditori de Mas Miquel però que enguany, per garantir el control d’accés s’ha traslladat al convent del Carme, on la setmana que ve hi tindrà lloc també el cicle EnViu. Els quatre concerts programats, Eric Vinaixa i els tres grups d’arrels vallenques Tieta Clara, Mariona Escoda i Cool Fiction que hi actuaran ho faran també seguint els estrictes protocols d’higiene i distanciament.