La Costa Daurada tindrà un nou torneig internacional d'hoquei de base

Primer va ser el futbol, després el bàsquet i ara també serà l'hoquei. S'organitzarà un torneig internacional de base per Setmana Santa com el Mare Nostrum Cup de futbol o el de bàsquet que té molta repercussió internacional. Darrera de tot plegat hi ha un referent de l'hoquei patins com és el vallenc Jepi Selva, que aquesta temporada tornarà a jugar a l'OK Lliga.

La pandèmia de la Covid-19 ha anul·lat enguany els tornejos d’esport base que habitualment es celebraven a la Costa Daurada en el marc de la Setmana Santa. Una de les empreses que en gestiona, en aquest cas, els vinculats al bàsquet, però, ho ha aprofitat per treballar la possibilitat d’ampliar el ventall d’esports que abracen. Mare Nostrum Sport ha incorporat al seu equip el jugador Jepi Selva per liderar la gestió d’un primer torneig internacional de base d’hoquei patins que es celebraria en el marc de la Setmana Santa de 2021 a emplaçaments de la Costa Daurada.

L’aposta per l’hoquei de l’empresa Mare Nostrum Sport arriba després de consolidar el torneig que organitzen cada Setmana Santa a la Costa Daurada en la modalitat de bàsquet. Un dels més multitudinaris a nivell internacional, amb la participació de més de 230 equips l’última edició. L’empresa de gestió esportiva confia que els contactes del jugador també a novell internacional, obrin portes al nou esdeveniment esportiu.