La DO Tarragona prepara un cap de setmana d'activitats enoturistes

Un cap de setmana ple d’activitats donarà la benvinguda a la temporada enoturistica dels cellers de la DO Tarragona. El 3, 4, i 5 de juliol 14 cellers han programat activitats diverses relacionades amb l’entorn de la vinya per celebrar el retorn a l’activitat després del parèntesi imposat per la Covid-19.

"La nostra vinya, el vostre jardí" és el lema de la campanya puntual que els cellers de la DO Tarragona impulsaran el primer cap de setmana de juliol per promoure l’enoturisme a la zona. 14 cellers de les quatre comarques que formen la denominació d’origen, entre elles el Tarragonès i l’Alt Camp,  han programat a les seves instal·lacions activitats i maridatges que tenen com a principal objectiu descobrir el paisatge de vinya d’aquest entorn.

Adernats, Cellers Blanch, Sanromà, Mas Bella, Vinya Janine, Estol Verd, Vinyes del Tiet Pere, Mas Vicenç i Vinyes del Terrer són els cellers de l’Alt Camp i el Tarragonès que participen de la iniciativa. Les activitats proposades són diverses, depenent del celler.

Les activitats plantejades pels cellers es poden consultar a la web de la denominació d’origen Tarragona www.dotarragona.cat. Les activitats tindran també un vessant solidària. Els cellers destinaran cinc euros de cada entrada venuda a la campanya #joemcorono.