El CB Valls vol fitxar el relleu de Dionte Adams en dies

Els del Joana Ballart preveuen incorporar l'efectiu estranger aquesta setmana o la següent per completar una plantilla afectada per la baixa obligada d'Adams. En qualsevol cas, el club fa balanç positiu de l'inici a la Lliga EBA, amb 4 victòries i 2 derrotes.

Dionte Adams ja és història al Club Bàsquet Valls i no tornarà, almenys no pas a curt termini. Irregular des que va fitxar pel Càceres de Lliga EBA, que no va tramitar correctament els papers, la tornada inevitable d'Adams als Estats Units ha deixat els de Francesc Canals sense un puntal imprescindible del seu joc.

Per això ja busquen relleu. Un nom que respongui al prototip de Dionte, tot i que encertar amb el jugador serà una autèntica loteria. El desitjat no té experiència a Espanya, i provindrà directament de la Lliga Universitària dels Estats Units.

Encara sense Adrià Baiget, amb molèsties contínues a l'esquena, el Valls és sisè a la Lliga EBA, a una sola victòria del líder. Dissabte els de Francesc Canals rebran el Cornellà, un dels favorits per l'ascens de categoria, però que ha començat malament el curs, amb només dues victòries.
 
A l'altre grup de la Lliga EBA, el CBT rebrà demà dimecres a les 7 de la tarda el Barberà, en partit ajornar al seu dia. Els de Berni Álvarez han perdut un sol partit dels 4 disputats.