La Festa Major de Sant Joan de Valls penja d'un fil

És constant la pluja de cancel·lacions d’actes de tota mena que hi ha. La prolongació de l’estat de l’alarma i la incògnita de conèixer com serà el desconfinament està escombrant cada setmana més endavant l’agenda cultural i festiva del territori. Alguns actes però encara tenen sobre seu un interrogant. És el cas de la Festa Major de Sant Joan de Valls, una de les primeres i més populars del Camp de Tarragona. Des de l’Ajuntament de Valls asseguren que ho tenen tot a punt però que la situació està aturada, a l’espera de conèixer les mesures o protocols que presenti el govern al respecte.

LES DECENNALS AMB NORMALITAT?

I si anem fins a finals de gener, la capital de l’Alt Camp ha de viure les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela. Des del consistori vallenc esperen que aquesta cita tan esperada es pugui celebrar amb total normalitat. La situació és molt canviant i tots els escenaris estan oberts. Tot i això, les diverses comissions segueixen preparant aquesta celebració.

Són moltes les hipòtesis que hi ha respecte al confinament. Mentrestant caldrà esperar unes setmanes més per conèixer en detall tots els protocols i saber com evoluciona l’actual situació.