El confinament de l'MVP del CB Valls

El lleidatà Víctor Vinós, el millor jugador de la temporada del Club Bàsquet Valls a la Lliba EBA, ha obert virtualment les portes de casa seva per mostrar-nos com s'ha adaptat a les excepcionals circumstàncies.

El noiet té tan sols 23 anys però mou unes estadístiques que no són pas de 'rookie': 15 punts, 5 rebots i per damunt dels 18 de valoració, els números en solitari no reflecteixen al 100% el potencial de Víctor Vinós, la gran sensació de la campanya de l'EBA i el turbo que fluctua la velocitat del Club Bàsquet Valls. Lamentablement, l'aturada de la temporada va coincidir amb l'excepcional estat de gràcia dels vallencs i que, just abans del derbi contra el CBT, els col·locava empatats amb el 'playoff' per pujar a la LEB Plata després d'enllaçar set victòries. El Víctor viu a Lleida on el grau de compliment de la normativa per l'estat d'alarma, és tan elevat com aquí.

Superat el tràngol inicial pel tancament a la llar, Vinós compta amb una terrassa que exerceix d'annex llunyà del Joana Ballart. Des d'exercicis anaeròbis a bàsquet i tennis.

Víctor Vinós buscava amb el CB Valls la repetició d'una història viscuda l'any anterior amb el Pardinyes, l'ascens a la LEB Plata.