Pallarès: "Ens barallarem per aconseguir la salvació de la UE Valls

El repte és extrem, aixecar el cuer de la Lliga amb 2/21 punts i mantenir-lo al màxim esgraó del futbol de Catalunya. Però el nou tècnic, Joan Antoni Pallarès, hi creu.

Primera sessió dirigida pel flamant entrenador de la UE Valls després de la destitució de José Miguel López pels mals resultats que situen l'equip últim amb només dos empats en set partits. Joan Antoni Pallarès té experiència a diverses banquetes: El Morell, la Rapitenca i el Vilanova l'han vist passar amb major o menor fortuna tant a la Tercera com a la Primera i la Segona Catalana. Ara el projecte és extremadament complex. "Arribo amb moltes ganes. Com a jugador vaig fer-me aquí, i Valls sempre ha estat una de les meves opcions".

Sobre la dinàmica de la UE Valls, Pallarès recorda que "la Primera Catalana no perdona però la UE Valls mereix portar més punts. Hem de recuperar mentalment els futbolistes.Valls es mereix un equip a Primera Catalana i ens barallarem per aconseguir la salvació".

Xerrada breu prèvia a l'entrenament i un Joan Antoni Pallarès que ja prepara el seu debut de diumenge al camp de les Borges Blanques