Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

La Generalitat intervé la residència Ballús de Valls afectada per un brot de coronavirus

La resolució del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies encarrega així la gestió a la Fundació Pública Municipal Vilaniu després de confirmar-se deu casos més de COVID-19 que se sumen al primer dels positius conegut dies enrere.Vuit dels casos d'avui corresponen a avis; els altres dos, a una doctora i una infermera ingressada a l'hospital de Lleida.

La majoria del personal de la residència, el 70% de la plantilla, es troba de baixa perquè pateix símptomes compatibles amb la malaltia. D'àmbit privat fins ara, la Ballús de Valls disposa de 62 places, 59 d'elles ocupades per avis i àvies. D'aquesta manera, el Govern ha designat un funcionari públic per garantir la viabilitat del centre, i és que els informes previs conclouen que existeix una situació excepcional de manca de treballadors que impossibilita la prestació del servei

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ