Cosidores vallenques elaboren mascaretes de cotó

Una vintena de cosidores de Valls elaboren mascaretes que seran repartides per voluntaris de Protecció Civil a tota la comarca.

Confinada com tots, l'Anna ha canviat la rutina del seu taller de cosir Drapets de cotó. Ara dedica el seu temps a fabricar mascaretes de cotó per abastir les necessitats de material de protecció que puguin sorgir a Valls. És la primera peça d'un engranatge solidari que es dedica a fabricar aquesta peça de protecció personal per poder-lo repartir per la capital de l'Alt Camp.

HI PARTICIPEN UNA VINTENA DE COSIDORES

Una vintena de cosidores repartides per Valls fan la feina en packs de 50 mascaretes. Voluntaris de protecció civil s'encarreguen de repartir i recollir el material pels diferents domicilis i assegurar l'entrega perquè arribi als punts més necessitats.

La iniciativa no és nova i ja s'ha estès per diferents punts de Catalunya. Els impulsors de la mateixa demanen roba de cotó i fil per poder garantir la viabilitat del projecte solidari. Actualment, si els arriba aquest material, tenen disposició per completar un miler de mascaretes.