L'Ajuntament de Valls suspèn actes públics i tanca equipaments municipals pel coronavirus

El consistori ha decretat l'aturada d'activitats i el tancament al públic dels equipaments municipals que no es consideren servei essencial. La mesura és preventiva i s'allargarà durant les dues properes setmanes.

La mesura inclou els diferents actes programats en el marc de la Setmana Santa vallenca durant aquest període i també els diferents espectacles previstos en el marc de la temporada estable dels teatres de Valls. De fet, entre altres equipaments, es tancaran el Teatre Principal i el Centre Cultural. També el Museu de Valls i la Biblioteca Popular Carles Cardó, incloent les activitats que hi realitza en aquest espai el Centre Cívic de Valls. Les instal·lacions esportives municipals, incloent el pavelló del Fornàs, també es tancaran durant aquest període, al igual que la Llar del Jubilat.

La mesura també afectarà a activitats al carrer, com pot ser el cas del mercat de la roba i la verdura dels dimecres i dissabtes, que s'han suspès. El consistori també recomana a les entitats que hagin previst actes fora d'equipaments municipals que les suspengui.