El CB Valls femení, sense Lliga, i el Volei SPiSP demana l'ajornament del seu partit

Noves afectacions esportives per la crisi del coronavirus. La Federació Catalana de Bàsquet atura totes les competicions territorials, també les de base. El voleibol, de moment, manté el calendari, això sí, a porta tancada.

El màxim estament català del bàsquet ha comunicat que no hi haurà activitat esportiva durant, com a mínim, quinze dies. Això significa que les competicions s'aturen, també els entrenaments. Un dels principals equips de casa nostra afectats és el CB Valls, únic integrant de la demarcació a la Copa Catalunya, la primera divisió del bàsquet català. Immers en la pugna per la permanència; s'ajorna així el Premià-CB Valls de dissabte i el CB Valls-L'Hospitalet del 21 de març.

Qui, fins ara, té previst jugar és el Volei SPiSP, classificat per a la fase d'ascens a Superlliga i que dissabte passa per la pista del Leganés. Es preveu la celebració de la jornada sense públic. Ara bé, el conjunt cooperativista ha demanat a la Federació Espanyola de Voleibol l'ajornament del partit. La Comunitat de Madird és el territori espanyol amb major afectació per l'alerta sanitària.