El CB Valls - CBT, dissabte i en directe a TAC12

Sense aficionats a la grada per la crisi del coronavirus, el derbi basquetbolístic amb més història de la demarcació es veurà a través de les pantalles amb dos equips en ratxa que aspiren a tot. Hem aplegat al Joana Ballart Oriol Pozo i Berni Álvarez.

Dos entrenadors de generacions diferents però que es coneixen i es respecten com a màxims responsables d'un CB Valls i un CBT que encadenen set victòries. Els locals són quarts i depenen d'ells mateixos per accedir a la fase d'ascens a la LEB Plata, mentre que els visitants són líders en solitari a tan sols un triomf d'enllestir el passi quan queden cinc partits. L'anada va acabar amb victòria del CBT.

Lamenten l'absència de públic per les limitacions imposades pel govern estatal davant l'auge del coronavirus i consideren que ningú afronta el derbi amb pressió negativa. Passi el que passi, tots dos dependran encara d'ells mateixos per continuar vius de camí a l'ascens.

El CB Valls-CBT començarà dissabte a les 18 hores i el narrarem, des d'uns minuts abans, en directe a TAC12 i també a través de l'streaming del web www.tac12.tv.