Valls completa la renovació de l'enllumenat de la carretera del Pla

L’Ajuntament de Valls inverteix gairebé 200.000 euros en la modernització i renovació de l’enllumenat al barri del Fornàs i també a l’últim tram de la carretera del Pla que quedava per renovar. Les obres, que s’allargaran encara una setmana més, es traslladaran després a altres punts de la ciutat com els barris Miramar i Nou Miramar i diversos carrers d’entorn de la plaça del Quarter.

Mentre durin els treballs al tram de la carretera del Pla comprès entre el cementiri i la plaça de la Creu, hi haurà restriccions de trànsit en aquest punt. De fet, les obres inhabiliten un dels dos carrils i només es permet la circulació de vehicles en direcció a la plaça de la Creu. Es calcula que les obres en aquest punt puguin estar enllestides la setmana vinent. Serà el colofó d’uns treballs que han costat 190.000 euros i que han permès renovar 260 punts de llum al barri del Fornàs o la carretera del Pla. Amb la modernització d’aquest tram d’enllumenat de la carretera del Pla es completa la renovació del parc de llums d’aquesta via principal amb noves instal·lacions més sostenibles i modernes.

Els treballs de renovació de l’enllumenat continuaran a altres punts de la ciutat. De fet, el consistori vallenc ja ha adjudicat noves obres a carrers cèntrics com Anselm Clavé, Jaume Huguet o carrer del Teatre; i també noves actuacions als barris Miramar i Nou Miramar. Tot plegat per un pressupost 111.000 euros. El consistori vallenc també espera una subvenció per tirar endavant el projecte de renovació integral de l’enllumenat del polígon industrial. Un projecte pressupostat en 600.000 euros i que l’Ajuntament confia poder engegar enguany.