Santboià - UE Valls (0-2)

Si la Primera Catalana s'acabés avui, la UE Valls disputaria la fase d'ascens a Tercera. El triomf davant el fins ara segon permet els vallencs ocupar aquesta plaça després d'encadenar 15 jornades sense perdre.

El referent golejador, Joel Marigot, va aconseguir el 0 a 1 al minut 37 i a les acaballes d'una primera part en què els vallencs van disposar de més ocasions que no pas el Santboià, un dels grans favorits per pujar de categoria. Sobre el paper, la UE Valls no arribava en el millor moment al duel per culpa de les absències de Socías, Giralte, Arnau Miró i el porter titular, Alejo. Però els de Joan Antoni Pallarès sempre donen la cara, també al camp d'un històric del futbol català.

Els locals van avançar línies i incrementar la intensitat però si hi ha un tret característic de la UE Valls, és la capacitat de patiment i l'ordre defensiu. Un cop més la porteria va quedar-se a zero; així, el segon visitant, obra de Riki mitjançant una falta directa al 77', possibilita que l'equip ocupa la segona posició i només per darrere de la intocable Montañesa.

Uns locals que, testimonialment, van acabar en inferioritat numèrica per l'expulsió de Bravo al 90'. El calendari no facilita cap treva la UE Valls, que diumenge (16.30 hores) rebrà la visita del Martinenc, quart classificat i només tres punts per sota, i que tot seguit passarà pel camp del líder destacat, la Montañesa: queden 12 jornades per somiar.